Moc děkujeme za podporu a hojnou účast na sobotním tvoření i následných kulinářských soutěžích.
Zatím mám k dispozici pouze recept na pomazánku, která se umístila na druhém místě, a to Cibulovo česnekovou:
Francouzská cibulová pomazánka
POTŘEBUJEME
- 1 1/2 nasekané cibule
- 1 šálek smetanového sýru (např. lučina, gervais)
- 1/2 šálku majonézy
- 2 stroužky česneku
- 1/2 lžičky soli
- 2 lžičky olivového oleje
- 1/4 lžičky čerstvě mletého pepře
POSTUP
- Na pánvičce si rozehřejeme olivový olej, na kterém osmahneme cibulku (dozlatova), cca 15 min.
- Poté sundáme z plamene a počkáme, dokud nevychladne.
- Mezi tím si v míse smícháme sýr, majonézu, sůl, pepř a česnek.
- Jakmile cibulka vychladne, přidáme ji do sýrové směsi a důkladně promícháme.
- Pokud máme hotovo, necháme cca 1-2 hodiny odpočívat v lednici.
Další recepty doplním, jakmile je autoři odtajní.